A SIGNAL tévét üzemelteti a Teleház Egyesület Gyömrő

Főszerkesztő – stúdióvezető:
Hauser Antal
Elérhetőség:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Teleház Egyesület Gyömrő:
Elnök: Tóth Péter
Elérhetőség:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
0629/333-201
 

Médiaigazgatásra vonatkozó szabály megsértése miatti eljárásra hatáskörrel rendelkező felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Tel: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520

A honlapunkon található minden videós és egyéb tartalom a SIGNAL TV-t üzemeltető Teleház Egyesület Gyömrő tulajdona. Az anyagok bárminemű felhasználása csak a jogtulajdonos előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges. A Teleház Egyesület Gyömrő, mint a felvételek jogtulajdonosa a hivatalos youtube csatornáján publikált műsorok további felhasználáshoz nem járul hozzá!

 

STÁB

 

Hauser Antal
Főszerkesztő

Végzettségét tekintve újságíró és beszédíró, a TV2 Akadémia műsorvezető szakon végzett egykori hallgatója.

2006-ban műsorvezetőként kezdett dolgozni az akkoriban induló SIGNAL tévében. Főként közéleti, politikai témákkal foglalkozó műsorokban dolgozott. 2010-ben választotta a Teleház Egyesület Gyömrő közgyűlése a televízió főszerkesztőjévé, valamint az egyesület alelnökévé. Mindkét posztot azóta is betölti. Az elmúlt években több közismert személlyel készített interjút, többek között: Ilan Mor-ral Izrael állam magyarországi nagykövetével, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökökkel. A politika és közélet mellett a  sportközvetítésekbe is belekóstolt, rendszeresen közvetíti a Gyömrő VSK kézilabda-mérkőzéseit. Napi munkájához tartozik a felvételek, forgatások koordinálása, a kollégák  diszponálása, valamint a heti adásrend összeállítása.

Állandó műsorai: Gyömrő Infó Magazin, Önkormányzati félóra, Szemtől szemben, Háttérben

 

Verasztó Annamária
szerkesztő-műsorvezető

Annamarit televíziónk kérte fel egy számára valóban testreszabott műsor szerkesztésére, vezetésére. Stílusa, kultúra iránti fogékonysága és érdeklődése messze kimagasló a hazai televíziózásban. Ő valóban az embert és az értékeket szeretné megmutatni a nézőknek. A TV2 Akadémia műsorvezető képzését sikeresen elvégezte 2014-ben. Főállásban a kereskedelmi csatorna Tények című műsorában dolgozik. A SIGNAL tévében pedig régi álmát valósítja meg: számára érdekes emberekkel a nézők számára izgalmas beszélgetéseket folytat.

Műsora: Sorok között

 

Juhász Ferenc
operatőr, vágó

Lelkes amatőrként csatlakozott csapatunkhoz 2008-ban. Hamar kiderült, hogy kimagasló érzéke van az operatőri munkához, mindemellett a lelkesedés és szorgalom is megvolt benne. Néhány évnyi tévés munka után sikeresen elvégezte a Magyar Operatőrök Társasága Stábiskolájának kameraman képzését. Saját maga épített egy 3,5 méteres darut, majd beszerzett egy komplett steadycam szettet is.  2016. áprilisában csatlakozott hozzánk főállású kollégaként.

 

Szitás Attila
Operatőr-vágó

2008-ban csatlakozott a tévéhez. Évekig dolgozott főként hétvégén operatőrként, társadalmi munkában. Magas színvonalú munkája, látványos önfejlődése és szorgalma meghozta gyümölcsét: 2013-ban főállású operatőrként folytatta munkáját. Kreatív ötleteinek és azok megvalósításának köszönhetően újultak és újulnak meg a SIGNAL TV műsorainak főcímei és az összekötő videók. Feladatai közé tartozik még a heti adásváltás lebonyolítása. Az Éden-Titás című műsort az első perctől az utolsó képkockáig Ő készíti. Önszorgalomból beszerzett és összeszerelt egy 5 méteres darut, motoros fejjel.

 

Tóth Péter

A televízió indulása óta segíti a mindennapi munkát. Operatőri és adásrendezői feladatok mellett a technikai és informatikai megoldások elsőszámú felelőse. A tévét üzemeltető Teleház Egyesület Gyömrő elnöke.