Az NB II-es bajnokság ötödik fordulójában megtört a jég: a Budakalász legyőzésével megszerezte első pontjait a Gyömrő VSK férfi kézilabda csapata. 

Nehéz heteken vannak túl a gyömrői férfi kézilabdázók. Az első négy fordulóban nem sikerült pontot szerezniük, így a hétvégi hazai mecset nulla ponttal az utolsó helyen állva várták. A szakvezetés edzőt váltott, és kinevezték a csapat élére a Baranyai Pál – Török Réka kettőst. Előbbi korábban évekig a női csapatot irányította, míg utóbbi ugyanott játszott. Igazolt is az együttes: érkezett a 37 éves Martinez Patricio Andres, aki bár még nem léphetett pályára, lélekben biztosan segítette leendő társait. A chilei válogatott játékosról hamarosan bővebben is írunk majd, maradjunk annyiban: érdekes személyiség, minden tekintetben.

A társak tehát még nélküle léptek pályára a két győzelemmel és döntetlennel álló Budakalász ellen. Az első játékrész szoros volt, 13-13-as döntetlennel mentek pihenőre a csapatok. Mivel az előző meccseken többször is volt hasonlóan szoros állás, mégsem sikerült pontot szerezni, a gyömrői szurkolók aggódva várták a második játékrészt. Izgalomban nem volt hiány, és végre játékban is jobban teljesített a csapat. A meccs végén pedig örülhettek is, hiszen ha csak egyetlen góllal is, de jobbnak bizonyultak a vendégeknél.


Férfi kézilabda NBII, északi csoport, 5. forduló:

Gyömrő VSK – Budakalász SC 24-23 (13-13)

A gyömrői csapat ezzel a győzelemmel ellépett az utolsó helyről, jelenleg a 11. pozícióban vannak.

A férfi juniorok brutális verést mértek a Budakalászi riválisaikra. Számolni is nehéz volt a hazai gólokat, végül 63(!)-nál állt meg a csapat. A végeredmény: Gyömrő VSK – Budakalászi SC 63-23.
Menetelő lányok

A női együttes a negyedik fordulóban a KSI Kézilabda Akadémiát látta vendégül. A hazaiak 2 győzelem mellett egy vereséget szenvedtek, míg a vendégek egy mérkőzéssel kevesebbet játszva egy-egy győzelemmel és vereséggel érkeztek Gyömrőre. A jóval fiatalabb játékosokból álló, zömmel 15-16 éves lányok alkotta KSI  az első félidőben futott az eredmény után, a szünetben 3 gólos hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Sokan arra számítottak, hogy a második félidőben még jobban ellép majd a gyömrői együttes. Ez nem jött össze, sőt: szoros és izgalmas véghajrát láthattak a nézők. Ehhez az is kellett, hogy a gyömrői csapat csak 9 (!) gólt tudott szerezni 30 perc alatt. A vége egyetlen gólos hazai győzelem.


Női kézilabda NBII, déli csoport, 4. forduló:

Gyömrő VSK – KSI Kézilabda Akadémia 23-22 (14-11)

Az újabb két pontnak köszönhetően a Gyömrő VSK továbbra is a tabella második helyén áll.

A női juniorok négy forduló után továbbra is 100%-os teljesítménnyel büszkélkedhetnek, miután 30-23-ra verték a KSI korosztályos csapatát. 
06:00, 12:00, 18:00, 21:29 - Gyömrő Info Magazin
06:25, 12:25, 18:25, 21:55 - Az orvos válaszol 11.rész
06:37, 12:37, 18:37, 22:07 - GyömrőSzínház - Csókos asszony
08:59, 14:59, 20:59, 00:29 - Gyere ahogy vagy!