A mögöttünk hagyott hétvégén ismét pályára léptek a Gyömrő VSK kézilabda csapatai. A nők újból nyertek, a férfiak azonban vereséget szenvedtek. 

Az NB II. déli csoportjában a hetedik forduló keretében az Inárcs-Örkény otthonában léptek pályára a gyömrői lányok. Az idegenben eddig veretlen Gyömrőiek ellenfele tavaly még az NBI/B-ben szerepelt, és ennek a szezonnak is erős kerettel vágott neki, így előzetesen a bravúr kategóriában sorolható lett volna a vendég siker. A mérkőzés során azonban végig látszott, hogy a Gyömrő VSK csapata győzni ment Örkénybe, végig vezettek a mérkőzés során, ezúttal 60 percig tudtak jó színvonalon kézilabdázni. Tanács Réka kiemelkedőt nyújtott a kapuban, de az egész csapat kiválóan játszott. Ennek tükrében talán nem is meglepő a végeredmény, ami öt gólos gyömrői sikert hozott.


Női kézilabda NBII déli csoport, 7. forduló:

Inárcs-Örkény KC – Gyömrő VSK 22-27 (11-12)

Legjobb gyömrői góllövők: Balogh Bettina 9, Valenta Eszter 6, Joó Klaudia 5

Az újabb győzelemnek köszönhetően hét fordulót követően a Gyömrő VSK az ötödik helyen áll, azonos pontszámmal a 3-4. helyezett csapatokkal, csak a rosszabb gólkülönbség sorolja hátrébb őket. Fontos megjegyezni, hogy a gyömrői együttes azonban eggyel kevesebb mérkőzést játszott, mint az előtte állók.A női junior csapat hozta a szokásos formáját: a Valenta Eszter vezette együttes magabiztos játékkal 25-30 arányban győzte le a hazai lányokat, így megőrizve veretlenségüket változatlanul a tabella élén állnak!

Női kézilabda junior, NBII déli csoport, 7. forduló:

Inárcs-Örkény KC – Gyömrő VSK 25-30 (8-11)

Legjobb gyömrői góllövők: Balogh Bettina 9, Kozma Dominika 6A felnőtt férfi együttes vasárnap Gödöllőre látogatott. A jó formában lévő házigazdák a dobogón állva várták a mérkőzést, míg a gyömrői csapat a középmezőnyhöz próbált volna felkapaszkodni. Kifejezetten élvezetes összecsapást hozott a mérkőzés, a pályán nem látszott a két csapat közötti helyezésbeli különbség. A vendégek többször is vezettek, nagyon úgy tűnt, hogy akár meglepetés is lehet. A második félidőre aztán láthatóan elfáradtak a gyömrőiek, a  szívük ugyan vitte előre őket, de ez kevés volt a feljavuló hazaiak ellen. Baranyai Pál vezetőedző szerint jelenlegi állapotában és formájában ennyire képes a gyömrői csapat, azonban mindez bizakodásra adhat okot az őszi szezon utolsó három mérkőzése előtt. Hozzátette: a sok munka hétről-hétre látható a gárdán, mint ahogy a folyamatos fejlődés is. A meccs egyébként feszült hangulatban ért véget.  A Gödöllő maradt a harmadik helyen, a Gyömrő tizedik.

Férfi kézilabda NB II. északi csoport, 8. forduló:

Gödöllői KC – Gyömrő VSK 28-23 (14-11)  Még nagyobb esélye volt a győzelemre a férfi junioroknak. Az addig 100%-os Gödöllő otthonában fantasztikus első félidőt produkáltak, a szünetben öt góllal vezettek. Sajnos azonban ugyan az történt, mint a felnőtt csapattal: a második félidőben teljesen elkészült az erejével az együttes, köszönhetően annak, hogy kevés játékossal kell megoldani a junior meccseket a szakvezetésnek. A hazaiak ledolgoztál hátrányukat, és végül egyetlen góllal jobbnak bizonyultak. A Gödöllő holtversenyben az első helyezettel a második pozícióban áll, míg a Gyömrő VSK az ötödik.


Férfi kézilabda junior, északi csoport 8. forduló:

Gödöllői KC – Gyömrő VSK 26-25 (11-16) 
06:00, 12:00, 18:00, 21:51 - Gyömrő Info Magazin
06:12, 12:12, 18:12, 22:04 - Önkormányzati félóra - Horváth István
06:36, 12:36, 18:36, 22:27 - GyömrőSínház - Vörös bestia (ism.)
08:41, 14:41, 20:41, 00:33 - Gyere ahogy vagy!!