Az NB II Déli csoportjában az őszi szezonban hazai pályán utolsó alkalommal pályára lépő Volcz Ákos vezette Gyömrő VSK Női felnőtt csapata lehengerlő játékkal, hatalmas játékbeli különbséggel győzte le aktuális ellenfelét, a Vecsés SE csapatát.

A hazai lányok hatalmas lelkesedéssel, és nagy elszántsággal vetették bele magukat a mérkőzésbe! A rendkívül mozgékony és kellően agresszív nyitott védekezéssel szemben nem tudtak mit kezdeni a vendégek, így már a 8. perc környékén 7:2-re vezettek a hazaiak.  Az összecsapás pikantériája, hogy a tavalyi évben még több, gyömrői színekben versenyző, illetve szintén a hazaiakkal junior bajnoki címet szerző játékos is a vendégeket erősítette - de úgy tűnt hiába.
Az ellenfél időkérését követően a hazaiak védekezést váltva folytatták az "ostromot", s a rendkívül masszív hatos falas védekezésbe is beletört a Vecsésiek bicskája. A különbség csak nőtt, s így a félidőben már 8 gólra duzzadt a gyömrői vezetés.
A második félidő elején pottyant két vendég gól, itt egy pillanatra úgy tűnhetett, változhat a játék képe, de a hazaiak változatlanul stabil védekezéséből, gyors ellentámadásokat vezettek. A különbség percről-percre csak nőtt, az 50. percben már 13(!) gólos volt. A Vecsésiek szakvezetése - a tavalyi szezonban még a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Csapatával EHF Kupát nyert, Kamper Olívia - láthatóan mindent megpróbált, de a Gyömrői lányok nem engedtek ki, s fegyelmezett, változatos, hosszú lefolyású támadásokkal a mérkőzés lefújásáig tartották a 10 gól fölötti különbséget.


Másnap a Vecsési médiában a következő jelent meg: "A Gyömrő megsemmisítő vereséget mért a Vecsésre! Egy jól felkészült, sok mozgással, sok figurával, nagy  játék kedvvel játszó csapat átgázolt a gyengén és ötlettelenül küszködő ellenfelén! Megérdemelt hazai siker! Gratulálunk!"
Hát mi kell ennél több...?!
A csapat ezzel a nagyon fontos győzelemmel ellenfeleinél egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, mindössze 2 pont hátránnyal a tabella 4. helyén áll!


NBII. Női kézilabda bajnokság déli csoport 

Gyömrő VSK - Vecsés SE Jusec (15:7) 29:18
Legjobb gyömrői góllövők: Balogh B. 9, Kozma D. 9

A junior lányokra sem várt könnyű feladat, de Valenta Eszter tanítványai a jól megszokott módon levegővételre sem adtak időt és esélyt ellenfelüknek! Hatalmas tempóbeli különbséggel, könyörtelenül kihasználva az ellenfél hibáit, ismét fölényes győzelmet arattak, tartva ezzel veretlenségüket, s vezető pozíciójukat a bajnokságban.Gyömrő VSK - Vecsés SE Jusec (20:8) 34:20
Balogh B., 9, Horváth V. 9, Kozma D. 8
06:00, 12:00, 18:00, 21:51 - Gyömrő Info Magazin
06:12, 12:12, 18:12, 22:04 - Önkormányzati félóra - Horváth István
06:36, 12:36, 18:36, 22:27 - GyömrőSínház - Vörös bestia (ism.)
08:41, 14:41, 20:41, 00:33 - Gyere ahogy vagy!!