A Monori Rendőrkapitányság Gyömrői Rendőrőrsének munkatársai az idei nyári idegenforgalmi szezonban is kerékpáros járőrszolgálattal erősítik a lakosság és a térségbe látogatók szubjektív közbiztonságérzetét.

A járőrszolgálat célja a bűncselekmények és a közlekedési balesetek megelőzése, illetve a nyári időszakban megnövekedő forgalomra tekintettel a városban élők és a Gyömrőre látogatók közlekedésének segítése.
Értékeik védelme és a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódásuk érdekében kérjük, fogadják meg bűnmegelőzési tanácsainkat!

Gépjárművének ajtaját zárja be, az ablakokat húzza fel, a tetőablakot csukja be még akkor is, ha a járművet csak rövid időre hagyja magára!

A gépjármű nem biztonságos tárolóeszköz, ezért ne hagyjon értéket az utastérben!

Még üres táskát se hagyjon látható helyen a gépjármű utasterében! A tolvaj ugyanis csak később veszi észre, hogy nem zsákmányolt semmit, a gépjármű feltörésével, az ablakok megrongálásával azonban, a nem kis bosszúság mellett anyagi kárt is okoz.

Ne csak a navigációs eszközt tegye el - legjobb, ha magával viszi -, hanem annak tartóját is távolítsa el a szélvédőről, műszerfalról!

Figyeljen a parkolóhely gondos megválasztására! Részesítse előnyben az őrzött, forgalmas, éjjel pedig a jól megvilágított parkolóhelyeket.
Alkalmazzon minél megbízhatóbb lopásgátló eszközöket!

Figyeljen arra, hogy mielőtt elhagyja a gépjárművet, felhúzott ablak és bezárt ajtók mellett ne hagyjon senkit az utastérben! A nagy melegben az utastér levegője felforrósodik, amely végzetes lehet a kisgyermekekre, esetleg a beteg, idős emberekre!
A felelős állattartást szem előtt tartva, az Önnel együtt utazó állatot se hagyja felhúzott ablaknál a személygépkocsi utasterében, csomagtartójában a nagy melegben!

Amennyiben segítségre van szüksége, forduljon bizalommal a legközelebbi rendőrhöz, vagy telefonon tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!
06:00, 12:00, 18:00, 21:08 - Gyömrő Info Magazin
06:12, 12:12, 18:12, 21:20 - Az orvos válaszol 36. rész
06:22, 12:22, 18:22, 21:31 - Egy falat kenyér...Éles István
06:53, 12:53, 18:53, 22:02 - GyömrőSzínház - Egy görbe éjszaka (ism.)
08:36, 14:36, 20:36, 23:45 - Gyere ahogy vagy!