A Monori Rendőrkapitányság Gyömrői Rendőrőrsének munkatársai az idei nyári idegenforgalmi szezonban is kerékpáros járőrszolgálattal erősítik a lakosság és a térségbe látogatók szubjektív közbiztonságérzetét.

A járőrszolgálat célja a bűncselekmények és a közlekedési balesetek megelőzése, illetve a nyári időszakban megnövekedő forgalomra tekintettel a városban élők és a Gyömrőre látogatók közlekedésének segítése.
Értékeik védelme és a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódásuk érdekében kérjük, fogadják meg bűnmegelőzési tanácsainkat!

Gépjárművének ajtaját zárja be, az ablakokat húzza fel, a tetőablakot csukja be még akkor is, ha a járművet csak rövid időre hagyja magára!

A gépjármű nem biztonságos tárolóeszköz, ezért ne hagyjon értéket az utastérben!

Még üres táskát se hagyjon látható helyen a gépjármű utasterében! A tolvaj ugyanis csak később veszi észre, hogy nem zsákmányolt semmit, a gépjármű feltörésével, az ablakok megrongálásával azonban, a nem kis bosszúság mellett anyagi kárt is okoz.

Ne csak a navigációs eszközt tegye el - legjobb, ha magával viszi -, hanem annak tartóját is távolítsa el a szélvédőről, műszerfalról!

Figyeljen a parkolóhely gondos megválasztására! Részesítse előnyben az őrzött, forgalmas, éjjel pedig a jól megvilágított parkolóhelyeket.
Alkalmazzon minél megbízhatóbb lopásgátló eszközöket!

Figyeljen arra, hogy mielőtt elhagyja a gépjárművet, felhúzott ablak és bezárt ajtók mellett ne hagyjon senkit az utastérben! A nagy melegben az utastér levegője felforrósodik, amely végzetes lehet a kisgyermekekre, esetleg a beteg, idős emberekre!
A felelős állattartást szem előtt tartva, az Önnel együtt utazó állatot se hagyja felhúzott ablaknál a személygépkocsi utasterében, csomagtartójában a nagy melegben!

Amennyiben segítségre van szüksége, forduljon bizalommal a legközelebbi rendőrhöz, vagy telefonon tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!
06:00, 12:00, 18:00, 19:46 - Gyömrő Info Magazin
06:27, 12:27, 18:27, 20:13 - Az orvos válaszol 15.rész
06:34, 12:34, 18:34, 20:21 - Háttérben 18.rész - Oltárc (ism.)
07:17, 13:17, 19:17, 21:04 - Gyere ahogy vagy!